Projecten

Projecten

Constructieprojecten in 3D uitgewerkt

NEVA is een constructiebedrijf dat zich specialiseert op het gebied van 3D-modellen. Wij stemmen onze projecten zoveel mogelijk af op de wensen van de klant. Door middel van onze 3D-model krijgt u als klant precies te zien hoe de constructie eruit komt te zien. Onze 3D-modelleur denkt met u mee: samen maken we beslissingen over de constructie, over de materialen en over de beste manier om het project uit te voeren. Dat vraagt toewijding van alle partijen, maar heeft ook veel voordelen boven een meer traditionele manier van werken. Bent u benieuwd welke projecten NEVA voor u kan oppakken, en hoe wij dat doen? Lees dan verder.

Het maken van 3D-wapeningsmodellen loont

Wilt u samen met NEVA een project uitvoeren? Dan beginnen wij voor de meeste projecten met het maken van 3D-modellen. Dat is onze expertise. Als 3D-modelleur steken wij veel tijd in het perfectioneren van het model – en onze ervaring is dat dat loont. 3D-modellen maken het veel makkelijker om kennis te delen met de verschillende partijen die aan de constructie moeten werken. Iedereen krijgt toegang tot een goed leesbare en bruikbare tekening met veel detail, wat weinig ruimte laat voor onduidelijkheden of fouten. Dat geeft overzicht, en voorkomt bovendien dubbel werk en fouten in het omzetten van tekeningen.

Een ervaren 3D-modelleur

Wilt u controle en overzicht houden over het project dat u uitvoert? Dan bent u bij NEVA aan het juiste adres. Als 3D-modelleur zetten wij in op heldere communicatie met alle partijen. Onze werkwijze, waarbij 2D wordt vervangen door 3D, is erg makkelijk. Werken in 3D heeft de toekomst – en niet alleen omdat het bouwproces overzichtelijker wordt. Een 3D-model maakt het namelijk ook mogelijk voor opdrachtgevers om direct mee te kijken naar het project. Zo ziet u direct of de wensen en ideeën in de constructie ook echt werkelijkheid gaan worden.

Van idee tot succesvol project

Zoekt u naar een professionele modelleur voor Revit en Allplan? Dan bent u bij constructiebedrijf NEVA aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het maken van constructieberekeningen of met het regelen van de juiste vergunningen. Als modelleur voor Revit en Allplan werken we graag samen met verschillende partijen, en maken we het iedereen makkelijker om het project tot een succes te maken. Heeft u vragen over onze diensten als modelleur voor Revit en Allplan, over onze constructieberekeningen, of over andere zaken? Of wilt u ons inschakelen voor een project? Neem dan contact met ons op.