Over ons

Over ons

Maak kennis met constructiebedrijf NEVA. Met onze unieke aanpak maken wij ieder project inzichtelijk, of het nu groot of klein is.

Zoekt u naar een constructiebedrijf dat u kan helpen met ieder klein of groot project? Onze expertise is om uw project inzichtelijk te maken, bijvoorbeeld 2D-tekeningen van de bestaande toestand en 3D-modellen voor transformatie of renovatie. Zo krijgt u inzicht in de bouw of herontwikkeling van uw project. De flexibele houding ten opzichte van de klant en de bereidheid om de samenwerking aan te gaan maakt NEVA uniek. Maak kennis met de waarden van ons bedrijf en met de oprichter.

Wij maken uw project inzichtelijk
Onze klanten hebben een wens of een idee. Dat proberen wij zo goed mogelijk te realiseren, door een nauwe samenwerking aan te gaan. 2D-tekeningen van de bestaande toestand en 3D-modellen voor transformatie of herontwikkeling laten u als klant zien waar u voor kiest. Modelleren is onze expertise: dankzij de 2D-tekeningen van de bestaande toestand en 3D-modellen voor transformatie of herontwikkeling kunnen we de indeling op tijd wijzigen, om uw idee zo goed mogelijk vorm te geven.

Ontmoet de oprichter van NEVA
Het in het leven roepen van constructiebureau NEVA is een van de belangrijkste mijlpalen in mijn leven. Na er vele jaren van te hebben gedroomd is NEVA nu eindelijk in het leven geroepen. Ik ben trots om u nu kennis te laten maken met ons bureau.

Als kleine jongen was ik al actief in de aannemerij van mijn vader. Uiteindelijk heb ik de studie Bouwkunde gekozen. Dit heeft de fundatie gelegd voor de oprichting van mijn eigen constructiebedrijf NEVA. Na een aantal jaren bij diverse ingenieursbureaus te hebben gewerkt werd het de hoogste tijd om NEVA te lanceren op het podium waarop constructiebureaus opereren. 2D-tekeningen van de bestaande toestand en 3D-modellen voor transformatie of herontwikkeling zijn onze specialiteit.

Ik kijk ernaar uit om samen met u te brainstormen over de toekomst.

NEVA Constructies